Paieška
Kontaktai
UAB "Neutralė"

Vilniuje:   Žirmūnų g. 67A,
tel.:    (8-5) 2340481
tel.:    (8-5) 2349264
faks.: (8-5) 2349264
 
Švenčionių raj.: Nepirių g. 10, Kaltanėnai
tel.:      (8-387) 44371
faks.:   (8-387) 44348 
 
 
Naujienos Visas sąrašas
Įrengiame elektros energiją taupančius prietaisus

TRIFAZIS ELEKTROS SĄNAUDAS OPTIMIZUOJANTIS PRIETAISAS

Įtampa - 380V
Dažnis - 50-60Hz
Įvado galingumas - 45 - 90 kW
Veikimo periodas -  nemažiau 10 metų
Garantinis terminas - 2 metai

Elektros energijos taupymo įtaisų paskirtis – naudojamos elektros energijos kiekio mažinimas ir stabilizavimas:   atsižvelgiant į reikmes optimizuoja elektros įtampą ir srovę – tuo būdu atitinkamai sumažinama naudojama galia (kWh).

Elektros energijos taupymo įtaisai kaupia elektros energijos perteklių esant svyravimams (pikams) ir sukauptą elektros energiją leidžia panaudoti pagal poreikius. Šitaip mažinant nuostolius, minimalizuojamas elektros prietaisams ir įrenginiams tiekiamos elektros energijos kiekis ir tuo pačiu sumažinamos apmokėjimo už energiją išlaidos.

Elektros energijos taupymo įtaisai suteikia galimybę ženkliai sumažinti išlaidas elektros energijai . Šis įtaisas taip pat veikia kaip elektros įtampos stabilizatorius, ilgiau nei 10 sekundžių palaikantis  elektros energijos lygį ir perduodantis energiją net esant pastoviai (nuolatinei) įtampai. Įtaisas veikia ir tada, kai svyravimai (pikai) yra laikini. Tokio reguliavimo dėka prailginamas elektros įrangos tarnavimo laikas.

Kadangi elektros energijos taupymo įtaisai elektros tinklo atžvilgiu tik techniškai optimizuoja jūsų elektros įrangą – jie yra visiškai legalūs.

Išlaidos mažinamos~20 – 30%

Galime įrengti savaitei, kad įsitikintumėte prietaiso efektyvumu.